Rasim Özdenören İlkokulu

WEB https://rasimozdenorenio.meb.k12.tr
Adres : Süleyman Şah Mahallesi 1008.Sokak No 2/A Onikişubat / Kahramanmaraş
VİZYON : Çağdaş bir eğitim anlayışı içerisinde, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, kutsal değerlerine saygılı, sağlam karakterli kişiler yetiştiren, çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul .
MİSYON : Okulumuz, hizmet alanı içerisindeki ilkokul öğrencilerini, çağın gerektirdiği eğitim politikaları geliştirerek, doğru yönlendirmeyle ortaokula ve hayata hazırlamak için vardır.
BAŞARILAR :

Saatler : GİRİŞ :8.20 ÇIKIŞ:13.45
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : Yok
Ulaşım : Şehir içi toplu taşıma araçlarından 1,4,7,16,23,24 numaralı olanlar okulumuzdan geçmektedir. Okulumuz Binevler de Güzelevlerin doğusunda, yeni Yapılan Huzurevi ve Gülizar Şamil Aktaş Anadolu Lisesi´nin kuzeyinde, 125. Yıl Özel eğitim okulunun üst kısmındadır. Dış cephe Boyası kırmızıdır.
Yerleşim Yeri : Süleyman Şah Mahallesi 1008.Sokak No:2/A ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi Kıbrıs Meydanından Yaklaşık 7 KM
Kontenjan Bilgileri :